Rólunk

Minden nőnek szüksége van titkos segítőtársakra a hétköznapok során, amiből erőt tud meríteni, hogy aztán újult erővel düböröghessen tovább.

Lehet az egy gyors lopott kávé a barátnőddel vagy egy kis vásárolgatás, szép dolgok nézegetése céltalanul, miközben nem szól hozzád senki, csak úgy létezel. Magaddal , magadért!

Mindenkinek mást jelent a töltődés, így aztán más-más módon jutunk hozzá és engedjük meg magunknak, időtől, családtól, pénztárcától függővé téve. Pedig ez kellene hogy álljon a teendő listánk első helyén. Hiszen ha rosszkedvűek és kimerültek vagyunk az rányomja a bélyegét minden másra is a környezetünkben, úgy mint a párkapcsolatunkra, a munkánkra , a motiváltságunkra vagy éppen a gyerekeinkkel való kommunikációra.

Ezen töltődést segítve születtek meg a mi titkos segítőtársaink. Ugyanis nincs mindig lehetőségünk azt tenni, ami kedvünkre való lenne, viszont egy szép karkötőt és egy finom illatot pillanatok alatt a szolgálatunkba állíthatunk.

Minden szettben van egy valódi ásványból készült karkötő és egy hozzá illő 100% tisztaságú illóolaj keverék, hiszen régóta ismeretes az ásványok és a terápiás minőségű illóolajok testre és lélekre gyakorolt jótékony hatása. Ezeket a csodás párosokat tudatosan válogattuk össze.

Minden ásványhoz , aromaterapeuta segítségével ,választottunk egy energetikailag hozzá illő olajkeveréket,mely hasonló minőséget hordoz magában.
Neked nincs más dolgod , minthogy napindító rituáléként kiválaszd a kedvedhez illő karkötőt, majd a keverékből cseppents a csuklódra, vagy a karkötőre ha van rajta lávakő, és 7x mélyen belélegezd a csodás illatot. Ezek után az ásványok és az olajok teszik a dolgukat.

Titkos segítőtársként veled lesznek egész nap, akár vezetsz, akár főzöl vagy egy fontos tárgyaláson veszel részt vagy urambocsá takarítasz.
De ha nem hiszel az efféle hókuszpókuszban akkor csak élvezd az ásványok gyönyörűségét és időnként szimatolj bele a kellemes illatba.